Шкільне життя протягом 16.10 -20.10 2023 року

16 жовтня в Тростянецькій гімназії відбулося засідання учнівського самоврядування з питань протидії прояву булінгу серед учасників освітнього процесу. Членами шкільного активу були розроблені пам'ятки "Маркери булінгу".

Рада профілактики правопорушень моніторила правила поведінки учнів в школі, під час перерв та на уроках, фіксували учнів, які спізнюються на уроки.

В закладі продовжується проходити спостереження адаптації здобувачів освіти 1, 5 класів та новоприбулих учнів.

В рамках Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек наша шкільна бібліотека поповнилася новими книгами. Школярі мають чудову нагоду ознайомитися з новинками.

З метою реалізації Загальнонаціонального проєкту фізичного виховання школярів "Пліч-о-пліч зі спортом" в рамках ініціативи Президента України та інформаційно-аналітичного забезпечення проведення фізкультурно-оздоровчих заходів та спортивних змагань Тростянецька гімназія бере участь у проекті "Пліч - о-пліч зі спортом".

В нашій гімназії у рамках проєкту провели Європейський день шкільного спорту 2023 Україношвейцарського проєкту "Діємо для здоров'я"; фестиваль "На зустріч успіху", Всеукраїнську онлайн руханку, флешмоб "Руханка сили", "Celenge Fest", "Козацький гарт".

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.