Яблуко - символ здоров'я і життєвої сили

Яблуко символізує здоров'я і життєву силу, молодість, любов, шлюб і весну. У слов'янській міфології яблуко виступало символом родючості, здоров'я, любові, краси; було емблемою шлюбного союзу, здорового потомства. Плоди яблук, пагони і цвіт яблуні відігравали важливу роль у весільних обрядах. Обмін яблуками між хлопцем і дівчиною символізував взаємну симпатію. Приймаючи від хлопця яблуко під час сватання, дівчина як би давала згоду на шлюб. У південних слов'ян яблука виступали в ролі весільного запрошення.

В травні 2021 року біля школи було висаджено яблуневий сад. В цьому році вперше зібрано урожай яблук. Ох, і смачні вони, вирощені учнями. Впродовж двох тижнів учні мають можливість на перервах їсти яблука з власного саду та збагачувати організм вітамінами.

З яблуками учням нашої школи щастить. Сьогодні директор ТОВ Україна-Т Василь Тарасюк запропонував нам щедрий подарунок – яблука з їхнього саду. Дякуємо, хай Ваш сад приносить щедрі врожаї, вам здоров’я, приємно мати таких щирих друзів, як ви.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.