Вітання зі святом Останього дзвоника

Шановна шкільна родино: учні, вчителі, працівники закладу, батьки. Щиро вітаю Вас з особливим святом, святом останнього дзвоника, який сповіщає, що 2021-2022 н.р. закінчився. Рік був особливо складний, пандемія та військовий стан внесли свої корективи. Хочу відмітити, що в умовах організації освітнього процесу з використанням технологій дистанційного навчання педагогічний колектив при допомозі батьків зумів налагодити повноцінний освітній процес. Не дивлячись на труднощі, всі учасники освітнього процесу зробили великий крок у своєму самовдосконаленні щодо володіння комп’ютерними технологіями. Як підсумок, освітні програми виконано, всіх здобувачів освіти переведено на наступний рік навчання. Учні закладу брали участь в конкурсах, флешмобах, спільно з батьками робили відеопрезентації.

Висловлюю глибоку вдячність педагогам і батькам! Ми працювали спільно та вклали у своїх вихованців і душу, і серце, і знання! Своєю любов'ю та невтомною працею разом допомагали учням гризти граніт науки, пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності.

Сьогодні учні 1-8-их класів попрощаються зі школою лише на літо, тож бажаю Вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання. Учні 9-го класу покинуть стіни рідного навчального закладу назавжди, зроблять свій вибір у доросле життя: продовжать здобувати повну загальну середню освіту або здобувати спеціальність в коледжах, професійних ліцеях. Бажаю щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Вірю, що Ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте власну успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Бажаю вам впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій. Миру, щастя всім, добра, міцного здоров’я та успіхів!

Закінчити своє привітання я хочу словами подяки, шани та вічної пам’яті героям, кращим синам і донькам, хто віддав своє життя за нашу Україну. Сьогодні наша Україна зажурена, калина похилилася, але ми віримо, що перемога буде за нами. Слава Україні, героям слава.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.