Тиждень математики

З 16.11-20.11. 2020р. В Тростянецькому ЗЗСО І-ІІ ст. № 2 проходив тиждень математики. Протягом 5 днів учні проводили інтелектуальні рухливі ігри на свіжому повітрі «Хрестики-нулики», «Твістер», на початку кожного уроку математики протягом 5 хвилин дізнавалися про цікаві факти з життя видатних математиків та їх відкриття, читання математичних казок, математичних історій, розгадування ребусів та кросвордів.

Для молодших школярів навчання розпочиналося з ранкової зустрічі «Казка з чарівної торбинки», «Ланцюжок математичних слів», написання математичних диктантів, також організовано День казки у 5 класі, виставка дитячих робіт «Математична казка», «Цікава математика», дитячих робіт «Геометрія у моєму житті». Учні 7 класу спритно читали та розгадували математичні ребуси та логічні головоломки, складали жартівливі історії про числа. Старші учні майстерно змагалися під час круглого столу «Цікаві факти з життя відомих математиків»: для учнів 8 класу, квест-гри «Подорож математичною країною» (9 кл.). наприкінці кожний бажаючий мав змогу пройти анкетування «Математика і Я» та визначитися зі своїми вподобаннями математикою.

В творчій майстерні «Математика своїми очима» найактивнішими були учні 4 класу; у виставці «Цікава математика», математичному турнірі, розв’язуванні цікавих математичних задач - 6 клас; особливо завзятими та цікавими казкарями стали учні 5 класу. Переможцями змагань на свіжому повітрі стали учні 1 та 3 класів. За виготовлення математичної газети та підготовку матеріалів відзначили актив 8 та 9 класів.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.